2011-01-31

Skype Bamakoból - jan. 31.

Este skype beszélgetésünk volt Lacival! :)
Irtó jó volt látni, Andris egyből rohant a monitor elé "szia Papázni"! Rajzolt Neki autót meg kereket és mutogatta bőszen a Papájának! Nenó is elkerült kisvártatva, de épp egy hiszti közepette csörgött be Laci, úgyhogy Ő elég nehezen oldódott fel! Ám a végére már Ő is mosolygott!
Vá, és félmeztelenül ült a szállodaszobában, megmutatta a kilátást, hááát pazar! Zöld növényzet (az meg hogy?), medence, háttérben a Niger folyó... Mellettem a hőmérő 30cm-re -3,5 fok kinti hőt mutatott és hosszúujjúban meg pulcsiban ülök itt.
Nagy gondjuk a fiúknak, hogy mit csináljanak a maradék 1,5l fertőtlenítőszerrel. Ez gondot okoz nekik????? Nem hiszem el! Hisz 5 fiú (meg egy lyány) lenne rá! No, kiváncsi vagyok végül mennyit hoznak haza, vagy hagynak ott.
Már várják a hazautat, csomagolnak rendületlenül, ottani idő szerint 11kor indulnak a reptérre! Húúúú ,de izgi, mi már nagyon várjuk Őket itthon, Nenó is szabadnapot kapott az oviból szerdára!:) Reméljük a gépek nem indulnak késve, poggyászok nem vesznek el a 2 átszállás alatt! Apropó, aki szeretné itthon elsőként üdvözölni Őket, azt várjuk a Ferihegy 2a-ra este 22.10re.
No, én elrakom magam mára; hosszú, de remélem, annyival örömtelibb lesz a holnapi nap!
Reus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése